About lace!

9 Aug

Multe dintre noi cotrobaiam, copii fiind, prin dulapurile mamei in cautare de rochii din dantela si pantofi cu toc. Pe atunci, dantela mi se parea frumoasa. Inaintand in varsta, am ajuns sa o consider flirty, apoi romantica, feminina si foarte chic. Totul depinde de cum o porti.

Cum ar trebui sa purtam dantela?

Se poate obtine o combinatie de efect cu ajutorul unor materiale precum satinul, denim-ul, chiar si cu bumbacul, sau o poti purta cu o dublura, evitand astfel transparenta. Chiar daca inainte avea un aer boem, dar in acelasi timp vulgar, designerii au indepartat dantela din zona de boudoir, dandu-i mai degraba un aer englezesc, classy si de multe ori foarte elegant. Combinatia de bijuterii cu dantela ar trebui evitata, pentru ca riscam sa incarcam  tinuta. Rezuma-te la cercei de tip buton sau o bratara aurie, si vei arata perfect. No pearls allowed!                                                                                                                                                                                                      Incearca mai multe tipuri de dantela, pentru a o descoperi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Alege dantela vintage cu broderii mari, pentru un look classy, sau opteaza pentru broderii mici si vei avea un look sensual si elegant.

Broderiile de dantela sunt foarte bine puse in evidenta de materialele in culori intense precum oranj, albastru klein sau verde, dar si pe nuante clasice precum negru sau culori nude.

Texturi fine, linii ingrijite si o alura feminina, aceste detalii mici te vor face sa atragi priviri la fiecare eveniment la care participi. Oscar de la Renta, Monique Lhuillier, precum si Zac Posen au incoronat dantela ca fiind materialul anului.

So girls, wear lace and look gorgeous!

Advertisements

2 Responses to “About lace!”

  1. Mira August 9, 2011 at 10:30 am #

    As avea o completare.. Girls wear lace…unless is red. Dantela rosie mie mi se pare redundanta. E dantela “vulgara”.

  2. megwi August 10, 2011 at 11:09 pm #

    You can wear red lace at home, for the boyfriend. I think a lot of guys think red lace is very kinky! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: